Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:25 dkg liszt,12 dkg vaj, 12 dkg cukor,1 db tojássárgája, 1 dl tejföl,1/2 citrom reszelt héja és leve, 1/2 cs sütőpor
Töltelék:50 dkg tehéntúró,15 dkg cukor,3 db tojássárgája,1/2 citrom reszelt héja és leve, 3 kanál baracklekvár
Tetejére:4 tojásfehérje, 15 dkg porcukor,1 kk citromlé,kevés baracklekvár.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,kiserítjük és kibélelünk vele egy közepes tepsit.15 percig sütjük,amig kissé megszilárdul a teteje.Kivesszük a lerből,megkenjük lekvárral.A túrót kikavarjuk cukorral,citrom reszelt héjával és levével majd hozzáadjuk a tojássárgákat. Rákenjük a tésztára és visszatéve a lerbe készre sütjük.
A tojásfehérjéket a porcukorral és citromlével nagyon keményre verjük.Nyomózsákba rakjuk és berácsozzuk vele a tésztát.Visszarakjuk a lerbe de csak annyira,hogy a hab megszáradjon.Miután kihűlt a tészta a réseket megtöltjük lekvárral.
|
|
Kőszeghy Anna 3 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 3 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!