Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskóta:30 g vaj,vagy margarin,2 tojás,100 g porcukor,1 citrom reszelt héja, 75 g liszt, csapott teáskanál sütőpor.
Málnakrém:1 tasak örölt zselatin, 500 g málna (fagyasztott) 100 g porcukor,2 kanál likör.
Pezsgőkrém : 250 g tejszínhab, 1 tasak vaniliás krémpor, 200 ml pezsgő, ízlés szerint cukor.
A tészta hozzávalóit összekeverjük és egy kapcsos sütőformába kenjük és kb. 15 perc alatt megsütjük.Miután kihűlt visszarakjuk a kapcsos sütőformába.
A zselatint a tasakon lévő utasítás szerint elkészítjük.Pár szem kívételével a málnát képesítjük, hozzáadjuk a likört, cukrot és a zselatint ,és rákenjük a tésztára.
A krémport kikavarjuk a pezsgővel, összevegyítjük a tejszínhabbal,teszünk hozzá ízlés szerint még porcukrot és rákenjük a málnakrémre.3 órára hűtőszekrénybe rakjuk.A sütőkapcsot eltávolítjuk és díszítjük.
Ez a recept a Mesterkonyha receptje (Dr. Oetker). Annyit módósítottam, hogy a pezsgőkrémre még raktam egy réteg tejszínhabot.
Nagyon finom torta, sikerem volt vele.
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 13 órája új képet töltött fel:
Garáz József 13 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 13 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!