Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
8 tojásból piskotatésztát sütünk egy kapcsos tortaformába.A tetejéből levágunk egy vékony lapot,ezzel fedjük majd be a tortát.A megmaradt tésztát kikaparjuk,hogy minél vékonyabb legyen a pereme és az alja.
Kikavarunk 2 csomag citrom ízű krémport 1 csomag tejszínhabport és a kettőt összekavarjuk.Egy ananászkompotot 2 nektarint 2 kivit aró kockákra darabolunk és beletesszük a krémbe.A kompot levébe feloldunk 2 tasak zselatint,felmelegítjuk és még langyosan a krémhez keverjük.A kikapart tortalapot visszarakjuk a kapcsos tortaformába és ráöntjük a krémet.A krém nem csak a kikapart üreget fogja megtölteni, hanem felér egészen a kapcsos tortagorma tetejéig.Jó pár órát hűtőbe rakjuk.Miután egészen megdermedt a krém, bőven megszorjuk málnával és beborítjuk a félretett fedőlappal .Levesszük a kapcsos tortaforma gyűrűjét.Még egy citromízű krémport kikavarunk,ezzel bevonjuk a tortát és ízlés szerint díszítjük.
|
|
Kőszeghy Anna 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 3 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!