Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:6 tojássárga,50 dkg liszt, 25 dkg margarin,20 dkg cukor,1 vaniliapor és 1 sütőpor.Ebből tésztát gyúrunk, ha nem áll össze rakunk bele kis tejet.Fóliába csomagolva 1 órát hűtőbe rakjuk.
Töltelék:1,5 kg alma , ízlés szerint cukor, 4 kk darált fahéj.Az almákat meghámozzuk,a reszelő nagyfokán lereszeljük,cukrozzuk és megszórjuk a fahéjjal.
Hab:6 tojásfehérjéből kemény habot verünk kb 8-10 dkg cukorral.Ebbe a habba beleszórunk 2 csomag vaniliás vagy tejszín ízű pudingot.
Kibélelünk egy közepes méretű tepsit sütőpapírral.Az almareszelővel ráreszeljük a tészta 2/3-át, majd ráhalmozzuk a jól kicsavart almát.Az almára símítjuk a pudigporos habot majd végül ráreszeljük a habra a megmaradt tésztát. Forró lerben készre sütjük.Tepsibe hagyjuk kihűlni és utánna szeleteljük.
Ezt a receptet a Selgros reklámfüzetében olvasta.Ott vanilia fagyival tálalták.
|
|
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Nagyon jol nezz ki a levesed! biztos nagyon finom lehet!...
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!