Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:4 tojás,4 kanál cukor,3 kanál liszt,1 kanál kakaó,1 kanál olaj
Töltelék:4 tojás,10 dkg cukor,5 dkg vaj vagy margarin,1 tasak tejszínhabpor,1 dl tej.vaniliaeszenc,eper
A tészta hozzávalóiból piskotát sütünk.Miután kihűlt félbevágjuk.
A 4 tojásból 10 deka cukorral gőzfűrdőn tojáskrémet készítünk.Amikor megvastagodik levesszük a tűzről langyosan belekavarjuk a kihabosított vajat, és teljesen kihűtjük.Lehet rakni bele vaniliaeszencet is.A krémet rásímítjuk az alsó lapra.Bőven kirakjuk darabokra vágott eperrel.Kb 20 szem epret összeturmixolunk.Az eperpépből tejből és tejszínporból mixerrel kemény habot készítünk.Ezt ráhalmozzuk az eprekre,befedjük a második tésztalappal,a tetejére is vékony eperhabot teszünk és jó pár orára hűtőbe rakjuk.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!