Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:5 tojás,20 dkg cukor,12 dkg dió(darált),1 cs sütőpor,15 dkg liszt, 10 ek. víz.
Krém:15 dkg darált dió,8 ek tej,20 dkg vaj,20 dkg cukor,vaníliás eszenc..
Bevonat:10 dkg tortabevonó
A tojássárgákat habosra kavarjuk a cukor felével és a vízzel.A lisztet elkeverjük a dióval és sütőporral és a tojássárgához adjuk. Felverjük a tojásfehérjéket a megmaradt cukorral és óvatosan a diókrémhez keverjük.Közepes hőfokon megsütjük.
A krémhez a diót megfőzzük a tejben.A vajat kikavarjuk a cukorral és vaníliás eszenccel és a diós krémhez adjuk.
A kihűlt tészta tetejére símítjuk a krémet és tortabevonót rakunk a tetejére.
Ez az eredeti recept.Én a tésztát meglocsoltam rumos sziruppal és utánna raktam rá a krémet.
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 perce a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Csokikrémes szeletek képhez:
Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:
Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!