Finomságok Konyhája: Bajor hús (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Bajor hús

Tarja, csirkemell vagy karaj
2 kg burgonya, 2 fej hagyma, 1/2 l tejföl,
só, flekken fűszerkeverék.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, flekken fűszerrel
bedörzsöljünk és félretesszük.
Kiolajozott tepsibe burgonyát karikázunk, rátesszük a húsokat.
A húsra rákarikázzuk a hagymát.
Ráöntjük a tejföl felét.
Megint karikázunk rá burgonyát és ráöntjük a tejföl másik felét.
Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel.
200 fokon másfél óráig fólia alatt, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.

Látta 1156 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Így van Ciprián én is úgy készítem és sokkal finomabb, azóta az is megeszi a családban aki addig nem ette.

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 12 éve

Én még a rakott krumplit is így készítem, hagyma karikákkal !!! Sokkal ízletesebb !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ilike, nagyon jól néz ki!

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Ilike!
Ez nagyon finom, laktatós étel! Jól néz ki!
P.Ilucika

Válasz

Bérciné Ili üzente 13 éve

Köszi Edit, örülök hogy ízlett. Várjuk a fotót.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szia Ilike!
Elkészült.
Nagyon finom lett.
Majd hozom a fotót én is.
Annyit változtattam,hogy lereszeltem a krumplit.
Köszi szépen.
Szép napot kívánok:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez is nagyon finom étel.
Nagyon szépen köszönöm.
Ezt is ki fogom próbálni.
Gratulálok,nagyon ügyes vagy!
Puszi:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu