Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez az egyik kedvenc levesen, amit pillanatok alatt lehet elkészíteni.
A recept története, hogy sokszor jártam a testvéremmel Ausztriában, nekik ott volt nyaralójuk.Ott nagyon sűrűn készítették ezt a levest.
Tőle kaptam 3 különböző receptet a fokhagyma leveshez, én ezt választottam ki és legalább 15 éve így készítem.
A képen a fényképező gépem ezt a rossz dátumot nyomta rá.
A 3-5 dkg olvasztott vajból és lisztből rántást készítünk, belenyomunk 4-5 gerezd fokhagymát, felengedjük 2 - 2 1/2 liter vízzel.
Hozzáadunk 2 db húsleves kockát. Bele reszelünk kb. 15 dkg trapista sajtot.Kevés őrölt borssal ízesítjük, sózni nem kell.
Összefőzzük, végül 1,5 dl főző tejszínt teszünk hozzá.
Ha nem elég sűrű. a a tejszínhez kevés lisztet is teszünk.
Tálalnál pirított zsemlekockát teszünk bele. Megszórjuk petrezselyem zölddel.
Én most levesbetétnek mélyhűtött leveles tésztából sajtos rudakat készítettem.
A kinyújtott tésztát tojással megkenve,sajttal és szezámmaggal szórtam meg, 200 fokon pillanatok alatt megsütöttem .
|
|
Kőszeghy Anna írta 32 perce a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 36 perce a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!