Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Spenótos burgonyagombóc fokhagyma mártással
Ma is egy kis maradékot használtam el.Spenótot főztem magamnak és maradt egy merőkanálnyi mennyiség.
Készítettem egy burgonyás tésztát.
1 kg héjában megfőtt és áttört burgonyához adtam 20 dkg lisztet, 1 evőkanál búzadarát, 2 evőkanál olajat , egy tojást és kevés sót.
Összegyúrtam és a felét félretettem. ebből szilvás gombóc készült.
A másik feléhez adtam a maradék spenótot, kb, 3dkg reszelt sajtot, sóztam , borsoztam és még egy kevés zabpehellyel dúsítottam, mert túl lágynak találtam a tésztát.
A zabpelyhet előtte ledaráltam .
Én vízgőz felett pároltam meg, de vízben is ki lehet főzni.
Mikor elkészült kevés tejfölt raktam rá , tetejére reszelt sajt került és egy kivajazott tepsiben a gáztűzhely grill fokozatán rápirítottam a sajtot.
Közben elkészítettem a fokhagyma mártást.
kb. 3 dkg vajon lisztet futtattam meg, rányomtam 3 gerezd fokhagymát,
felengedtem 2-3 dl vízzel.
Egy húslevest kockát főztem bele, borsoztam és kb. 5 dkg reszelt sajtot tettem hozzá.
Összefőztem , a végén egy kevés főzőtejszínnel ízesítettem.
Ha nem elég sűrű , lehet lisztet keverni a tejszínhez.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 5 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!