Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2-szer 8 tojásos piskóta
barack lekvár
4 dl tej
1 csomag vanília puding
4 dl tejszín
1 rumaroma
1 doboz gyümölcskonzerv/trópusi/
10 dkg cukor
1 vaníliás cukor
Elkészítés:
Először is sütünk 2 piskótatekercset, ha kihűlt
lekvárral megkenjük, és feltekerjük.
Elkészítjük a krémet:
A tejben elkeverjük a pudingport a cukrot és a vaníliás cukrot, majd sűrűre főzöm.Ha teljesen kihűlt,akkor a tejszínt felverjük kemény habbá, majd összekeverjük a pudingos krémmel.A gyümölcsöt lecsepegtetjük, majd belekeverjük a krémbe. Végül beletesszük a rumaromát is.
A piskótatekercset felszeleteljük, és kibélelünk vele egy jénai tálat.Elkezdjük rétegelni a krémet a piskótával, míg a tetejére nem érünk. Én egy éjszakára hűtőbe teszem, másnap finomabb.Díszítés, kémmel esetleg tejszínnel.
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Paprikás krumpli Anna módra képhez:
Kolbász helyett virslivel és baconnal készítettem, nekünk ...
Kőszeghy Anna 20 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Hajnali palacsintáim képhez:
A mai napra 40 fokhoz közeli kánikulát jósoltak a ...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!