Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
8 tojásos piskóta
Krém:35 dkg cukor
3 evk.kakaó
6 egész tojás
30 dkg margarin
Tetejére:
15 dkg cukor
egy pár csepp citromlé
Elkészítés:
Megsütjük a piskótát, közben elkészítjük a krémet.
A cukrot, kakaót és a 6 egész tojást, gőz fölött addig főzzük, míg a cukor el nem olvad, és az egész krém jól össze áll. Ezután teljesen kihűtjük. Majd ezt követően hozzákeverjük a vajat, amit legalább 10-15 percig robotgéppel jól kikeverünk. A piskótát 3 lapra vágjuk, majd megtöltjük a krémmel.Elkészítjük a tetejét is. A cukrot egy lábasba öntjük beleteszünk 1-2 csepp citromlevet, majd szépen elkezdjük a cukrot karamellizálni. .Ügyeljünk arra hogy a cukor ne hogy megégjen, tehát világos színű legyen. Gyorsan kell dolgozni a cukorral,mikor készen van, gyors mozdulatokkal rákenjük a tortalapra.Díszítés tetszés szerint.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hónapja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!