Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 Ráma margarin
2 x 10 - 15 dkg cukor ( ízlés szerint )
1 csomag csokoládés nápolyi ( 30 dkg )
1 csomag citromos vagy vaníliás nápolyi, mindegy melyik, mindkettővel nagyon finom ( 30 dkg )
2 egész tojás
1 nagy kanál kakaó
2 csomag csokoládé pudingpor
2 csomag Dr. Oetker fehér csokis pudingpor
2 x 10 dkg zselés cukor
Elkészítés:
Gőz felett, egy nagy tálban felolvasztok 1 Rámát, 10 dkg cukrot, 1 tojást, 1 nagy kanál kakaót, és 2 csokoládés pudingport. Addig keverem, míg a cukor el nem olvad. Ezután leveszem a tűzhelyről, és beledarabolom a csokis nápolyit, és a zselés cukrot is. Félreteszem, majd ugyan így készítem el, a másik nápolyis adagot is, azzal a különbséggel, hogy abba nem kell egy nagy kanál kakaóport tenni, csak a csokis adagba. Ha ez az adag is elkészült, fogok egy 25 cm - es tortaformát, folpackkal kibélelem, és beleöntöm a csokisnak a felét, jól belenyomkodom fakanállal, majd ráteszem a citromos nápolyis adagnak is a felét. Majd ismét a csokis jön, és a citromos lesz a tetején. Én este készítettem, így 1 éjszaka állt a hűtőben. :) ( Így a legfinomabb, legalább jól összeérik ) Másnap kiveszed a formából, és szeletelhető is.
|
|
Garáz József 20 órája új képet töltött fel:
Garáz József 20 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, párizsi pulykamell, sült...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Palóc leves, túrós palacsinta.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Lazac brokkolis krumplipürével képhez:
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk szeretettel. Horváth ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!