Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
5 tojás
25 dkg cukor
1 dl étolaj
25 dkg liszt
1 cs.sütőpor
2 evk.kakaó
Krémhez:25 dkg vaj
15 dkg porcukor
4 evk. rum
1 vaníliás pudingpor
fél liter tej
5 evk.cukor
Elkészítés:
A tésztához a tojások sárgáját összekeverem 25 dkg cukorral, fokozatosan hozzáadom az étolajat,1 dl meleg vizet, és nagyon jól kikeverem.Belekeverem a tojásfehérjék felvert habját és a sütőporral elkevert lisztet,majd az egészet óvatosan összekeverem. A tészta felét kivajazott ,kilisztezett őzgerincformába öntöm, és megsütöm. A másik felében elkeverek 2 evk. kakaót, és szintén megsütöm, majd deszkára borítom és kihűtöm. Közben a tejjel a vaníliaporral és 5 evk. cukorral elkészítem a pudingot.A vajat a porcukorral habosra keverem.A kihűlt pudinghoz adom a cukros vajat,meglocsolom a rummal, és még egyszer jól kikeverem. A tésztákat 1 cm-es szeletekre vágom. 1 sárga szeletet megkenek a krémmel, utána 1 barna szelet következik, majd megint krém és sárga tészta-mindezt addig folytatom, ameddig a készlet tart.A tetejét saját krémjével megkenjük, vagy csokival leöntjük. Rézsútosan szeletelem, így érdekes tarka szeleteket kapok.
|
|
Garáz József írta 13 órája a(z) Szandikánk Ádventi mézeskalácsa képhez:
Anna! Minden résztvevőnek gratulálok. Ügyesek vagytok.
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szandikánk Ádventi mézeskalácsa képhez:
Alexandra unoka menyünk sütötte nekünk ezeket a finom ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Az unokám készített magának vacsit. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Átadom Nellikének .
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Az unokám készített magának vacsit. képhez:
Gratulálok Nellikének! Nagyon ügyes, és nagyon guszta ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spenót főzelék főtt tojással.
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Karfiol leves, csirkemell Cordon bleu, petrezselymes ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves pirított kenyér kockákkal, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!