Finomságok Konyhája: Töltött káposzta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Töltött káposzta

Hozzávalók:

2 fej savanyú káposzta
1 kg szálas káposzta
1 kg darált hús ( dagadó )
1 nagy fej vörös hagyma
2 marék rizs
zsír
só,bors,piros paprika,ételízesítő
1 tojás
2db kisebb húsos csont

Elkészítés:
Először is, megmossuk a káposztát, lefejtjük levelenként,majd ketté vágjuk a leveleket, és kivágjuk belőle a keményebb torzsa részeket.A darált húst összekeverjük a tojással,sóval,borssal, piros paprikával ,ételízesítővel,és a megtisztított rizzsel.A lábasomat kizsírozom,majd beleteszem a húsos csontokat az aljára, és megszórom a szálas káposzta és a hagyma felével. A félbe vágott káposztalevél sarkába teszünk tölteléket, és felcsavarjuk háromszög alakúra, a vastagabb részénél betűrjük, hogy ne nyíljon szét, és elhelyezzük sorban - rétegenként.Ha ez megtörtént, akkor rátesszük a megmaradt szálas káposztát és a hagymát ,megszórjuk őrölt pirospaprikával,sóval,borssal,ételízesítővel,és annyi vizet teszek rá,hogy éppen ellepje.Forrástól számítva 2,5 órán át főzzük.

Látta 943 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szepesi Ági üzente 12 éve

Köszönöm!! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Isteni finom.
Köszönöm a receptet és a szép képet róla.
Puszi:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Kőszeghy Anna írta 4 hete a(z) Ősz képhez:

Osz_2199956_3493_s

Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu