Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
![]() |
Hozzávalók:
2 padlizsán, 2 paprika, egy szem burgonya, 2 szem paradicsom néhány szelet lilahagyma, egy alma, 2 evőkanál növényi alapanyagú főzőkrém, olaj, só |
Elkészítése:
A padlizsánt megtisztítjuk, kanállal vagy karalábévájóval kikaparjuk a belsejét pár milliméteres vastagságig.
Apróra vágjuk a padlizsán belsejét, a paprikát, a paradicsomot, a lilahagymát és az almát. Ez lesz a töltelék.
Olajon megpirítjuk és készre pároljuk az enyhén sózott tölteléket, közben felteszünk forrni egy lábosban sós vizet, és amikor a víz már lobog, két percre percre beletesszük a kivájt padlizsánt.
A padlizsánt kivesszük a vízből, alaposan lecsöpögtetjük. A tölteléket a belsejébe halmozzuk, a tetejére főzőkrémet kenünk, 180 fokon (gázsütőnél közepes fokozaton) 20-30 percig sütjük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Ősszibarack krémleves, tejszínes, sajtos-...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
József guszta ételt hoztál! Még nem ettem ilyent, de finom ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Debreceni Gasztro
Csokoládé fagylalt recept
KÁRTYÁS-Diós csokoládé koszorú
KÁRTYÁS-Csokiról, kakaóról tudnivalók