Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Hozzávalók
 : Tészta: 4 tojás, 4 evőkanál cukor, 5 evőkanál liszt, 2  evőkanál 
olaj, 2 evőkanál tej, 1 csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás  cukor. Krém: 6
 dl tej, 10 dkg búzadara, 
5-6 evőkanál cukor, 2 csomag vaníliás  cukor, 50 dkg ribizli, 15 dkg 
 Rama margarin. Máz: 20 dkg porcukor, 3 evőkanál citromlé, 2 evőkanál 
málnaszörp, 2  evőkanál olvasztott margarin. 
 Leírás : A tojást a 
cukorral habosra keverjük, óvatosan belekeverjük a  sütőporos lisztet, 
az olajat és a tejet. A nagy gáztepsiben 180°C-on kb.  10 perc alatt 
megsütjük. Ha kihűlt, hosszában kettévágjuk. A krémhez a  búzadarából és
 a tejből grízt főzünk, majd belekeverjük a cukorral és  vaníliás 
cukorral habosra kevert margarint.
Az alsó lapra rákenjük a krém felét, egyenletesen ráterítjük a ribizlit, majd rá a krém másik fele és rá a lap. A mázhoz a 20 dkg porcukrot 3 evőkanál citromlével és 2 evőkanál málnaszörppel fényesre keverjük, 2 evőkanál hideg olvasztott margarint teszünk bele, egy kicsit keverjük, majd rákenjük a lap tetejére. A máz hamar köt, gyorsan kell vele dolgozni!
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Majonézes saláta formában dermesztve
Póréhagyma krémleves