Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
: Tészta: 4 tojás, 4 evőkanál cukor, 5 evőkanál liszt, 2 evőkanál
olaj, 2 evőkanál tej, 1 csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor. Krém: 6
dl tej, 10 dkg búzadara,
5-6 evőkanál cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 50 dkg ribizli, 15 dkg
Rama margarin. Máz: 20 dkg porcukor, 3 evőkanál citromlé, 2 evőkanál
málnaszörp, 2 evőkanál olvasztott margarin.
Leírás : A tojást a
cukorral habosra keverjük, óvatosan belekeverjük a sütőporos lisztet,
az olajat és a tejet. A nagy gáztepsiben 180°C-on kb. 10 perc alatt
megsütjük. Ha kihűlt, hosszában kettévágjuk. A krémhez a búzadarából és
a tejből grízt főzünk, majd belekeverjük a cukorral és vaníliás
cukorral habosra kevert margarint.
Az alsó lapra rákenjük a krém felét, egyenletesen ráterítjük a ribizlit, majd rá a krém másik fele és rá a lap. A mázhoz a 20 dkg porcukrot 3 evőkanál citromlével és 2 evőkanál málnaszörppel fényesre keverjük, 2 evőkanál hideg olvasztott margarint teszünk bele, egy kicsit keverjük, majd rákenjük a lap tetejére. A máz hamar köt, gyorsan kell vele dolgozni!
|
|
burger eva 4 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Majonézes saláta formában dermesztve
Póréhagyma krémleves