Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Hozzávalók négy személyre:
1/2 kg zöldbab
1 evőkanál rizsliszt vagy kukoricaliszt
2 dl rizstej
1 kávéskanál só
3 db babérlevél
1 mokkáskanál őrölt köménymag
1 csapott mokkáskanál őrölt majoránna
1 késhegynyi tárkony
2 kávéskanál őrölt csemegepaprika
Elkészítése:
A megtisztított zöldbabot hosszúkás darabokra vágjuk.
Feltesszük főni a sóval, köménymaggal, majoránnával, tárkonnyal.
Puhára főzzük.
Közben összekeverjük a kukoricalisztet a pirospaprikával, majd simára keverjük a rizstejjel.
Ezután 1-2 merőkanálnyit lassan belecsurgatunk a forró levesből, mielőtt az egészet összeöntjük.
Még néhány percig főzzük.
Tálaláskor friss citromlével savanyítjuk.
http://www.etelallergia.hu/etelek/zoldbableves.htm
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hónapja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!