Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy nagyobb lábasba beletesszük a vizet és a margarint, majd felforraljuk.
Ezután hozzáadjuk a lisztet és simára keverjük, amíg elválik az edény
falától. A tűzről levéve, még forrón beleütjük egyenként az egész
tojásokat, és jól elkeverjük. A masszát habzsákba töltjük, és
margarinnal megkent sütőlapra, kb. 6-6 cm távolságra, diónyi halmokat
nyomunk. Előmelegített sütőben 230 fokon 5 percig, majd 200 fokon
további 20 percig sütjük. A sütő aljára egy vízzel telt lábast teszünk,
hogy a tészta sütés közben gőzt kapjon. (Egyenletesen meleg sütőben
süssük, de kb. 15 percig ne nyissuk ki a sütő ajtaját.) 20 perc után
kivesszük a vizes lábast, és így sütjük tovább. Amikor kész, levágjuk a
fánkocskák tetejét, az üregekbe töltjük a krémet, majd visszahelyezzük a
tetejüket.
A töltelékhez a túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a
cukrot, a vaníliás cukrot, a citromhéjat, a krémport és az egészet
mixerrel összekeverjük.
Az öntethez a málnát megmossuk, a cukorral
felfőzzük, majd kihűtjük. Tálaláskor a fánkocskákat ízlésesen a
tányérra rendezzük, és az öntetet mellé csurgatjuk. A fánkok tetejét
csokoládémázzal vékony csíkokkal díszíthetjük.
|
|
Kőszeghy Anna 3 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 3 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!