Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ez a tekercs egy kiváló, laktató húsvéti különlegesség! Elkészítése gyors, egyszerű, a végeredmény pedig ízletes, látványos, és nagyon húsvéti! Próbálja ki Ön is!
1. A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk.
2. Finomra aprítjuk a füstölt sonkát is.
3. A felaprított sonkát, és a vöröshagymát forró olajra tesszük. 2-3 perc pirítás után vízzel felöntjük, és addig pároljuk - állandó kevergetés mellett -, míg a víz el nem fő a húsról. Ezután le is vehetjük a tűzhelyről.
4. Egy külön tálban a nyers tojásra reszeljük a keményre főtt tojásokat. Egy villával jól összekeverjük.
5. A tojásos keveréket a húsos töltelékhez adjuk. Hozzáadjuk a tormát is, végül ízlésünk szerint sózzuk, borsozzuk, alaposan összekeverjük a tölteléket.
6. A pulykamelleket megmossuk, megtisztítjuk, bevágjuk, és kiklopfoljuk akkorára, hogy meg tudjuk tölteni.
7. A kiklpofolt húsokat megtöltjük, feltekerjük, fogpiszkálókkal rögzítjük.
8. A tekercseket panírozzuk. (Lisztben, majd egész tojásban, és zsemlemorzsában.)
9. Végül bő olajban közepes hőfokon - előmelegített olajban - kisütjük a tekercseket, míg aranybarnák nem lesznek.
10. A kisült tekercsekből kihúzzuk a fogpiszkálókat, hasábburgonyával, salátával tálaljuk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: zeller krémleves, pirított pulykamáj, ...
Fejér Gizella írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldpaszuj leves, savanyú káposztalében ...
Fejér Gizella írta 3 napja a(z) Narancsos kocka képhez:
Mind szuperek a sütemények és kivánatosak is azt hiszem a ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikom krémleves, rizses hús, ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Narancsos kocka képhez:
Semmi baj Barátnőm! Inkább örülök, ha valaki ilyen szép és ...
burger eva írta 3 napja a(z) Káposztás és meggyesrétes képhez:
Csodásak a rétesek.A káposztás is édes ???Úgy ...
Domján Mária írta 4 napja a(z) Narancsos kocka képhez:
Annám elnézést kérek Tőled mert nem tudom hogyan került...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Narancsos kocka képhez:
Marcsi gratulálok ezekhez a szép kockákhoz! Szinte érzem...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!