Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
● 8 szelet sertéskaraj ● 20 dkg csirke vagy
sertésmáj ● 2 evőkanál Univer vöröshagymakrém ● 3 db zsemle ● olaj ● tej
● bors ● majoránna ● vaj ● 3 dkg liszt ● 1 főtt tojás ● 2 tojás sárgája
Elkészítése
A karajszeleteket jól kiverjük, megsózzuk, forró olajban hirtelen
mindkét oldalukon kisütjük. A májat feldaraboljuk, és a kevés olajban
megpirított vöröshagymakrémmel átsütjük. A zsemléket a tejben
megáztatjuk, kinyomjuk, és májjal elkeverve, sóval, egy főtt tojással
ledaráljuk. Ízlés szerint borsozzuk. A hússzeleteket tűzálló tálba
lerakjuk, és a fenti májas krémből halmokat rakunk rájuk. A vajat
felolvasztjuk 1 evőkanál liszttel, 1 dl tejjel elkeverjük, felfőzzük.
Két tojás sárgáját 2 dl tejföllel simára keverünk, majd hozzákeverjük a
főzött vajas krémhez. Ezzel locsoljuk meg a májas hússzeleteket. Sütőbe
tesszük és világosra sütjük.
Burgonyapürét és finom salátát adunk hozzá!
|
|
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldbab leves, egyben sült sertés fasírozott...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Ez volt a mai ebédünk: Sertés húsleves csülökhússal ( nem ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!