Finomságok Konyhája: Tavaszi szelet

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

  • 15 dkg cukor
  • 15 dkg liszt
  • 1/2 cs sütőpor
  • 3 kis doboz tejföl
  • 2 cs vaníliás cukor

A zseléhez:

  • 2 tasak málnás üdítőpor (lehet eper, szamóca, stb.)
  • 2 cs vaníliás pudingpor
  • 20 dkg cukor
  • 7 dl víz
    elkészítés
    1. A tésztához a tojást a vízzel és a napraforgó olajjal habosra keverjük.
    2. Hozzáadjuk a cukrot, majd folyamatos keverés közben a liszt és sütőpor keverékét is elvegyítjük.
    3. Sütőpapírt teszünk a tepsibe, beleöntjük a keveréket, és készre sütjük.
    4. Sütés után a tepsiben hagyjuk kihűlni.
    5. A krémhez a tejfölt összekeverjük a vaníliás cukorral, és rákenjük a piskótára.
    6. A zseléhez összekeverjük a cukrot, a pudingport és az üdítőport, majd víz fokozatos hozzáadásával higítsuk.
    7. Felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, majd a tűzről levéve kicsit lehűtjük.
    8. Még melegen, míg szépen simítható, a tejfölös piskótára kenjük.
    9. Tegyük hűtőbe, amint a zselé megszilárdul, aztán szeletelhetjük is.
    sütési hőfok:
    200°C
    sütési mód:
    alul-felül sütés
    tepsi mérete:
    25-35 cm

Címkék: no salty.hu

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Boros Andrea üzente 13 éve

én is szoktam ilyet sütni, és boleros szeletnek tudom.

Válasz

szakolci maria üzente 13 éve

kifogom próbálni,biztosan nagyon finom

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt a sütit a Receptklubban is láttam,Reni sütije.
Szép,mutatós.Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Jól néz ki!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu