Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az 5 tojást a porcukorral habosra kikeverjük, mikor már szinte fehér, folyamatos keverés közben hozzáadjuk az olajat, a lisztet és a sütőport is. Előmelegített sütőben, zsírozott, lisztezett tepsiben sütjük, amíg el nem válik a tepsi falától, majd kiborítjuk. A barna és a puncsos piskótát ugyanezen módon készítjük. A krémhez a tejet a liszttel puding állagúra főzzük, amikor már nem forró, hozzáadjuk a margarinhoz és a porcukorhoz. Csomómentesre keverjük, s hozzáadjuk a mogyoróaromát. Ragasztásnál elõször a barna piskótát tesszük le, majd krém, aztán a sárga piskóta és megint krém, végül a puncsos piskóta. A bevonathoz a 4 tojássárgáját kikeverjük a 15 dkg porcukorral, majd egyenletesen felvisszük a puncsos piskótára. A 4 dkg tortabevonót felolvasztjuk a 2 evőkanál langyos olajban, majd a tojásos bevonatra csurgatjuk.
Forrás: http://kockasabrosz.istenhozta.hu/receptek/szivarvanyszelet/732/
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!