Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1. Bőrös karaj bőrét két irányba bevagdossuk.Húsréteg közepébe oldalt egy késsel végig lyukat szúrunk, ebbe aszalt szilvát tömködünk.

2. Olívaolajjal kikent tepsibe helyezzük.Bedörzsöljük a karajt a sóval, a tetejére hagymát, és zöldfűszereket aprítunk. Ízlésünknek megfelelően tehetünk hozzá fűszereket, szójaszósszal, balzsamecettel meglocsoljuk. Végül barna sört öntünk alá.

3. Fóliával szorosan lefedve 180 C-on sütjük, közben
locsolgatjuk a levével. Mikor már a hús majdnem puha, levesszük a fóliát
és pirosra sütjük.
Figyelem! A sütési idő változhat! Múlik a hús vastagságán, és
öregségén. Fólia alatt süssük kb 1 órát, majd levesszük a fóliát és
onnét pirosodásig kell sütni, közben locsolni 30-40 percen át, de ne
legyen túl piros mert kiszáradhat a hús!

4. Maradék levet a tepsiben főzőtejszínnel beforraljuk, majd a karaj és a köret mellé öntjük szószként.

|
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!