Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1. Bőrös karaj bőrét két irányba bevagdossuk.Húsréteg közepébe oldalt egy késsel végig lyukat szúrunk, ebbe aszalt szilvát tömködünk.
2. Olívaolajjal kikent tepsibe helyezzük.Bedörzsöljük a karajt a sóval, a tetejére hagymát, és zöldfűszereket aprítunk. Ízlésünknek megfelelően tehetünk hozzá fűszereket, szójaszósszal, balzsamecettel meglocsoljuk. Végül barna sört öntünk alá.
3. Fóliával szorosan lefedve 180 C-on sütjük, közben
locsolgatjuk a levével. Mikor már a hús majdnem puha, levesszük a fóliát
és pirosra sütjük.
Figyelem! A sütési idő változhat! Múlik a hús vastagságán, és
öregségén. Fólia alatt süssük kb 1 órát, majd levesszük a fóliát és
onnét pirosodásig kell sütni, közben locsolni 30-40 percen át, de ne
legyen túl piros mert kiszáradhat a hús!
4. Maradék levet a tepsiben főzőtejszínnel beforraljuk, majd a karaj és a köret mellé öntjük szószként.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!