Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
40 dkg halfilé, 1 tojás, 4 ek zsemlemorzsa, 5 ek szezámmag, 1 ek halhoz való fűszerkeverék, 1 citrom, a sütéshez olaj, 2,5 dl natúr joghurt, 2 ek majonéz, 1 ek ételízesítő, 2 különböző színű paprika, só, fehér bors, frissen őrölt fekete bors.
A feldarabolt nyers halfilét összeturmixoljuk, majd tálba tesszük. A tojással, és a zsemlemorzsával összekeverjük, majd a fűszerkeverékkel, fél citrom levével, fehér borssal és sóval ízesítjük.
A masszából formázott golyócskákat a szezámmagba forgatjuk. A felforrósított olajban kb. 10 perc alatt, állandó forgatás közben megsütjük, és konyhai papírtörlőre szedjük.
A joghurtot a majonézzel kikeverjük, belevegyítjük az apróra kockázott paprikákat, majd ételízesítővel, borssal fűszerezzük. Hűtőszekrénybe tesszük.
A halgolyócskákat citromkarikákkal és petrezselyemlevéllel díszítjük. Frissen őrölt borssal megszórt öntettel kínáljuk.
|
|
|
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 6 napja itt:
egy finom punci szeretnék jó szaftossan
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!