Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
60 dkg felszeletelt sertéscomb,
10 dkg alma (1 db),
6 dkg vaj,
5
dkg ementáli sajt vagy trappista,
3 dl tej,
2 kanál liszt,
2 tojássárgája,
szerecsendió,
só.
Szabolcsi almás sertésszeletek készítése
:
A meghámozott alma magházát kivesszük, 8 szeletre daraboljuk, majd
kevés vajban megpároljuk.
A hússzeleteket alaposan kiverjük, megsózzuk, majd
a maradék vajban hirtelen mindkét oldalát szép rózsaszínűre sütjük. A megpárolt
almaszeleteket kivajazott tűzálló tál aljára terítjük, ráhelyezzük a hússzeleteket,
és leöntjük sajtos besamellel.
A mártást ízesítjük sóval, szerecsendióval,
kicsit hűlni hagyjuk, hozzáadjuk a reszelt sajt kétharmadát, a két tojássárgáját,
és bevonjuk vele a hússzeleteket. Meghintjük a maradék reszelt sajttal, tetejére
néhány vajdarabkát helyezünk, és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!