Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Süllőfilé fehérboros káposztával
süllőfilé 64 dkg
só 2,5 dkg
bazsalikomlevél 4 db
fokhagyma 4 gerezd
vöröshagyma 16 dkg
savanyú káposzta 50 dkg
tejszín 6 dl
babérlevél 3 db
kakukkfű 3 szál
fehérbor 3 dl
vaj 12 dkg
zöldségalaplé 2,5 dl
olíva olaj 0,08 l
Savanyú káposztát átmossuk, közben vajon finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk, rátesszük a babérlevelet, kakukkfüvet és az átmosott savanyú káposztát. Felengedjük fehérborral és zöldség alaplével, fedő alatt pároljuk, ha majdnem kész hozzáöntjük a tejszínt, sózzuk és készre pároljuk. A halszeleteket besózzuk, bőrével lefelé meleg olíva olajos serpenyőben sütjük (amíg a bőre ropogós nem lesz), majd megfordítjuk a szeleteket, vajat, babérlevelet, frissen vágott fokhagymát adunk hozzá, kb. 1 percig még sütjük. Tálalás: savanyú káposztára helyezzük a süllő szeleteket.
A süllőfiléhez móri ezerjót választottunk.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!