Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
4 kicsontozott lebőrözött csirkemell, 6 ek lecsepegtetett görög
joghurt, 1 limet (vagy citrom) leve, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 5 centis
gyömbérdarab finomra vágva,
2 ek currykrém az ízesítéshez, 1 ek fűszerpaprika, só. 5 ek olaj, 1 hagyma meghámozva, negyedekre vágva és cikkekre bontva, 1-1 piros és zöld húsú paprika kimagozva, és egy centis kockákra vágva, 6 dkg nem sós kesudió, 4 ek víz, újhagyma a díszítéshez
A csirkemellet 1 cm vastag csíkokra vágjuk, és egy tálba helyezzük. Hozzáadjuk a joghurtot, a limet levét, a fokhagymát, a gyömbért, a currykrémet és a fűszerpaprikát. Megsózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. Egy nagyméretű mély serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, a piros és zöld húsú paprikát, valamint a kesúdiót és közepes hőmérsékleten 2 percig dobva-rázva sütjük. Kivesszük a serpenyőből és félretesszük.
A csirkés keveréket beleöntjük a serpenyőbe, és 4-5 percig dobva rázva sütjük, amíg jól átsül és megpirul. Hozzáadjuk a vizet, alaposan megkeverjük, majd visszarakjuk a zöldségeket is a serpenyőbe. Lassú tűzön 2 percig sütjük. A tetejére, karikákra vágott újhagymát szórunk. Azonnal tálaljuk.
|
|
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Diós lepény
Sült fűszeres csirkemell
Toledói töltött csirke