Finomságok Konyhája: Rakott kelkáposzta

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Rakott kelkáposzta

12 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

 

network.hu

 

 Rakott kelkáposzta

70 dkg csirkemell
30 dkg rizs
1 kg kelkáposzta
1 sárga paprika
1 db paradicsom


1 csokor petrezselyemzöld

450 gr tejföl

piros paprika
őrölt bors
delikát
olaj
2 db tojás
1 fej vöröshagyma
folyékony Rama

Elkészítés:

A csirkemellfilét ledaráltam,vöröshagymát apróra vágtam,olajon megdinszteltem,paprikát szórtam rá,kevés vizet öntöttem rá,rátettem a húst,fűszereket,a kicsumázott paprikát,paradicsomot és megsütöttem,mint a pörköltet.
A rizst kifőztem,a kelkáposztát sós vízben félkészre főztem.


A rizst egy kevés olajjal,vágott petrezselyemzölddel összekevertem.

Egy hőálló tálat kivajaztam és a kelkáposztát,húst,rizst felváltva rétegeztem.
A tejfölbe tojást,borsot,ételízesítőt kevertem és minden réteget meglocsoltam,a tetejére is hagytam,amit még folyékony Rama margarinnal meglocsoltam

200 fokra melegített sütőben pirosra sütöttem.

network.hu

 

 

Címkék: rakott egytálétel saját munkám vass lászlóné edit

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm szépen.
Mi is nagyon szeretjük.
Szép napot kívánok:Edit.

Válasz

rédli zsuzsanna üzente 12 éve

Nagyon finom,én nagyon szeretem!!!

Válasz

Ács Ferencné üzente 12 éve

Nagyon gusztusos. Köszönöm szépen. Sajnos az epém miatt nem ehetem.
Szép napot. Gabriella

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Nagyon szép gusztusos .
Mlgha reggel van is megzudnám most enni
Gratulálok

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu