Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Pulykarolád
Hozzávalók 4 személyre:
40 dkg pulykamell
30 dkg szeletelt bacon
6 dkg vaj
1dl száraz fehérbor
1dl tejszín
Töltelékhez:
20 dkg darált pulykamell
5dkg rizs
1 fej vöröshagyma
½ cs. petrezselyem
4dkg vaj
1 tojás
A pulykamellből 1cm vastag szeletet vágunk. Két fólia között fél cm vastagságúra klopfoljuk, az alsó fólián rajtahagyjuk, majd téglalap alakúra vágjuk. A leeső részeket ledaráljuk és hozzáadjuk a darált húshoz. A rizst forrásban lévő sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. A töltelékhez a vöröshagymát megtisztítjuk a petrezselymet megmossuk, majd mindkettőt finomra vágjuk. A töltelékhez a vajat felforrósítjuk, a vöröshagymát megpároljuk benne, hozzáadjuk a petrezselymet felhabzásig melegítjük, majd kissé kihűtjük. A sütőt előmelegítjük. A darált húst a főtt rizst, a pirított hagymát a tojással, kevés sóval és törött borssal elkeverjük. A tölteléket a hússzeleten egyenletesen elosztjuk és a húst az alatta lévő folpack segítségével mint a rétest feltekerjük. Az így kapott hústekercset baconszeletekbe burkoljuk. Amit hústűvel vagy fogvájóval rögzítünk. Sütőbe tesszük és pirosra sütjük. Én burgonya krokettel kínáltam, de lehet zöldséges ágyon is sütni a
hústekercset.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!