Finomságok Konyhája: Noé pudingja

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Noé pudingja

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Noé pudingja

(Ashura)

Hozzávalók

  • 1 pohár héjatlan búza
  • 1/3 pohár csicseriborsó
  • 1/3 pohár száraz fehérbab
  • Két evőkanál rizs
  • 12 és fél pohár víz
  • 10 db szárított sárgabarack
  • 5 db szárított füge
  • Fél pohár magtalan mazsola
  • 1 kis méretű narancs
  • 1 és 2/3 pohár cukor
  • 2 kanál rózsavíz
  • 2/3 pohár zúzatlan dió
  • Fél kisméretű gránátalma

Elkészítés: Mossuk meg a búzát, csicseriborsót és száraz babot. Külön-külön áztassuk be a babot és a csicseriborsót egy pohár vízben, a búza és a rizs keverékét két pohár vízben egy éjszakát. A búzához adjunk három pohár vizet és két-két pohár vizet a csicseriborsóhoz és a babhoz, ezután egyenként helyezzük őket főzőlapra. Addig főzzük a búzát, amíg a szemek szét nem esnek és a keményítő ki nem oldódik. Mossuk meg a szárított gyümölcsöt és másfél pohár vízben áztassuk két óráig. Keverjük össze a megfőzött hozzávalókat és a gyümölcsöt egy edényben, főzzük 15 percig. Hámozzuk meg a narancsot és vágjuk le a felesleget, vágjuk a belső részt 3-4 cm hosszú és 1 cm széles darabokra. A narancsszeleteket 4-5 darabra bontsuk szét. Adjuk hozzá a narancsot a keverékhez és főzzük őket együtt 5 percig. Adjuk hozzá a cukrot, főzzük további 1-2 percig, majd adjuk hozzá a rózsavizet és keverjük össze. Öntsük az egészet pudingos tálkákba. Dióval és gránátalmával, hidegen tálaljuk.

Címkék: http://hu.wikibooks.org/wiki/szak%c3%a1csk%c3%b6nyv/nemzeti/t%c3%b6r%c3%b6korsz%c3%a1g/%c3%89telek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szász ilucika üzente 12 éve

Noénak sem volt rossz izlése!
P.Ilike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

No ez nem semmi!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu