Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mézeskalács sütemény
A tésztához valókat összegyúrom, és félóráig langyos helyen pihentetem. Ezután négy részre osztom, majd négy,
kb. 20 x 30 cm-es lappá nyújtom. A lapokat kivajazott,
kilisztezett sütőlemezen egyenként megsütöm.
Az első tésztalapra ribizlilekvárt, a másodikra kakaós krémet, a
harmadikra citromosat kenek, a legfelsőt csokoládémázzal vonom be.
Krém
A krémhez a tejet a vaníliás cukorral és a búzadarával
sűrű krémmé főzöm. Közben a vajat a porcukorral habosra
keverem, és kanalanként a langyos grízhez adom. Jó simára kikeverem,
majd két részre osztom. Az egyik felébe kevés citromot csavarok és
belereszelem egy fél citrom héját, a másikba kakaót keverek.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!