Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók : Tésztája: 32 dkg liszt, 1 ráma margarin, 14 dkg dióbél, 20 dkg porcukor, pici fahéj Ezt összegyúrjuk és egy mandula formába megsütjük. Töltelék: 20 dkg ráma, 3 db tojás, 20 dkg porcukor, mandulás aroma.
Ezt a sütit már sokszor megcsináltam sokáig eláll, ezért érdemes
elkészíteni, és jönnek ünnepek, akkor sem kell vele sietni, és nem kell
hűtőben tárolni sem
Leírás : A tojást és a porcukrot gőz felett
sűrűre kell főzni, amikor kihűl, akkor lehet berakni a vajat és az
aromát. A mandulákat ezzel a krémmel megtöltjük és másnap már
összeérnek az ízek, sütis dobozba tárolva sokáig eláll.
Ezt a sütit már sokszor megcsináltam sokáig eláll, ezért érdemes elkészíteni, és jönnek ünnepek, akkor sem kell vele sietni, és nem kell hűtőben tárolni sem
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!