Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók : Tésztája: 32 dkg liszt, 1 ráma margarin, 14 dkg dióbél, 20 dkg porcukor, pici fahéj Ezt összegyúrjuk és egy mandula formába megsütjük. Töltelék: 20 dkg ráma, 3 db tojás, 20 dkg porcukor, mandulás aroma.
Ezt a sütit már sokszor megcsináltam sokáig eláll, ezért érdemes
elkészíteni, és jönnek ünnepek, akkor sem kell vele sietni, és nem kell
hűtőben tárolni sem
Leírás : A tojást és a porcukrot gőz felett
sűrűre kell főzni, amikor kihűl, akkor lehet berakni a vajat és az
aromát. A mandulákat ezzel a krémmel megtöltjük és másnap már
összeérnek az ízek, sütis dobozba tárolva sokáig eláll.
Ezt a sütit már sokszor megcsináltam sokáig eláll, ezért érdemes elkészíteni, és jönnek ünnepek, akkor sem kell vele sietni, és nem kell hűtőben tárolni sem
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: zeller krémleves, pirított pulykamáj, ...
Fejér Gizella írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldpaszuj leves, savanyú káposztalében ...
Fejér Gizella írta 3 napja a(z) Narancsos kocka képhez:
Mind szuperek a sütemények és kivánatosak is azt hiszem a ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikom krémleves, rizses hús, ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Narancsos kocka képhez:
Semmi baj Barátnőm! Inkább örülök, ha valaki ilyen szép és ...
burger eva írta 3 napja a(z) Káposztás és meggyesrétes képhez:
Csodásak a rétesek.A káposztás is édes ???Úgy ...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Narancsos kocka képhez:
Annám elnézést kérek Tőled mert nem tudom hogyan került...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Narancsos kocka képhez:
Marcsi gratulálok ezekhez a szép kockákhoz! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Káposztás és meggyesrétes képhez:
Marcsi szuper finom lehetett a rétesed! Mindegyiket szeretem!...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Csirkepőrkőlt nokedlival képhez:
Megkívántam!!! Nagyon étvágygerjesztő a tálalás!...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!