Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Linzerszelet
A tésztához: 42 dkg liszt, 20 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 1
tojás, 1 sütőpor, 1 kanál kakaó, 2 dl tejföl, 1
mokkáskanál só, 1 citrom héja és leve.
A lisztbe belekeverjük a sütőport, cukrot, sót és a
lereszelt citromhéjat. Elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a
citrom levét és a tejföllel összegyúrjuk. Kidolgozzuk és
három cipóra osztjuk. Az egyikbe beledolgozzuk a kakaót.
Mindhárom cipót hűtőbe tesszük és egy órát pihentetjük.
Utána tepsi nagyságúra kinyújtjuk. Az első tésztát
megkenjük lekvárral, lefedjük a barna tésztával, azt is
megkenjük lekvárral és lefedjük a harmadik tésztával.
Előmelegített sütőben erős tűzön kisütjük.
A töltelékhez és a bevonathoz: barack - és birslekvár, 3
tojássárgája, 15 dkg porcukor.
A kétfajta lekvárt „tölteléknek” használjuk. A
tojássárgáját porcukorral összekeverjük és a meleg tészta
tetejére tesszük.
Ízlés szerint szeletelve kellemes ízekkel örvendeztet meg
bennünket ez az egyszerű linzer.
|
|
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!