Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves Konyhamánia Rajongók!
Ismét fordulóhoz érkeztünk, mert a követőink
száma elérte a 30.000 főt. 2013. június 25-én magam sem gondoltam volna,
hogy
ennyi kedves rajongója és aktív közreműködője lesz
ennek
az oldalnak, de úgy most már látszik, hogy a konyhatündérek inkább a
hagyományos magyar konyhát részesítik előnyben. Arra törekszem, hogy
minél szélesebb körben ismertessem és népszerűsítsem
a legfinomabb ételeket, leveseket, sülteket, süteményeket, legyen az
sós, vagy édes. A kipróbált családi, házi receptúrák itt nyilvánosságot
kapnak, és mindenki számára elérhetőek. Ezúton köszönöm meg a sok aktív
követőmnek a feltöltött képeket a receptekkel együtt. Továbbra is várom a
régi és a mai ételleírásokat, köszönöm mindenkinek,
hogy engem választott.
Diós linzer
Hozzávalók:
35 dkg liszt
20 dkg margarin
1 csg sütőpor
25 dkg porcukor
15 dkg darált dió
3 ek. rum
baracklekvár a töltéshez
A tetejére:
15 dkg tortabevonó csokoládé
5 dkg fehér csokoládé
Elkészítés:
A sütőporral elkevert lisztet ,margarint,a porcukrot jól összemorzsoljuk.
Ezután hozzáadjuk a diót és a rumot és összegyúrjuk.
Ha nem akar összeállni,akkor még egy kis rumot teszünk hozzá.
Kinyújtjuk,kiszaggatjuk tetszőleges formákkal és sütjük.
Két linzert összeragasztjuk lekvárral,csokival bevonjuk.
A sütemény,tojás nélküli,csokimáz megdermedése után egyszerre fogyasztható.(nem kell várni,hogy bepuhuljon)
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!