Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves Konyhamánia Rajongók!
Ismét fordulóhoz érkeztünk, mert a követőink
száma elérte a 30.000 főt. 2013. június 25-én magam sem gondoltam volna,
hogy
ennyi kedves rajongója és aktív közreműködője lesz
ennek
az oldalnak, de úgy most már látszik, hogy a konyhatündérek inkább a
hagyományos magyar konyhát részesítik előnyben. Arra törekszem, hogy
minél szélesebb körben ismertessem és népszerűsítsem
a legfinomabb ételeket, leveseket, sülteket, süteményeket, legyen az
sós, vagy édes. A kipróbált családi, házi receptúrák itt nyilvánosságot
kapnak, és mindenki számára elérhetőek. Ezúton köszönöm meg a sok aktív
követőmnek a feltöltött képeket a receptekkel együtt. Továbbra is várom a
régi és a mai ételleírásokat, köszönöm mindenkinek,
hogy engem választott.
Diós linzer
Hozzávalók:
35 dkg liszt
20 dkg margarin
1 csg sütőpor
25 dkg porcukor
15 dkg darált dió
3 ek. rum
baracklekvár a töltéshez
A tetejére:
15 dkg tortabevonó csokoládé
5 dkg fehér csokoládé
Elkészítés:
A sütőporral elkevert lisztet ,margarint,a porcukrot jól összemorzsoljuk.
Ezután hozzáadjuk a diót és a rumot és összegyúrjuk.
Ha nem akar összeállni,akkor még egy kis rumot teszünk hozzá.
Kinyújtjuk,kiszaggatjuk tetszőleges formákkal és sütjük.
Két linzert összeragasztjuk lekvárral,csokival bevonjuk.
A sütemény,tojás nélküli,csokimáz megdermedése után egyszerre fogyasztható.(nem kell várni,hogy bepuhuljon)
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 17 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 17 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 20 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!