Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves Konyhamánia Rajongók!
Ismét fordulóhoz érkeztünk, mert a követőink
száma elérte a 30.000 főt. 2013. június 25-én magam sem gondoltam volna,
hogy
ennyi kedves rajongója és aktív közreműködője lesz
ennek
az oldalnak, de úgy most már látszik, hogy a konyhatündérek inkább a
hagyományos magyar konyhát részesítik előnyben. Arra törekszem, hogy
minél szélesebb körben ismertessem és népszerűsítsem
a legfinomabb ételeket, leveseket, sülteket, süteményeket, legyen az
sós, vagy édes. A kipróbált családi, házi receptúrák itt nyilvánosságot
kapnak, és mindenki számára elérhetőek. Ezúton köszönöm meg a sok aktív
követőmnek a feltöltött képeket a receptekkel együtt. Továbbra is várom a
régi és a mai ételleírásokat, köszönöm mindenkinek,
hogy engem választott.
Diós linzer
Hozzávalók:
35 dkg liszt
20 dkg margarin
1 csg sütőpor
25 dkg porcukor
15 dkg darált dió
3 ek. rum
baracklekvár a töltéshez
A tetejére:
15 dkg tortabevonó csokoládé
5 dkg fehér csokoládé
Elkészítés:
A sütőporral elkevert lisztet ,margarint,a porcukrot jól összemorzsoljuk.
Ezután hozzáadjuk a diót és a rumot és összegyúrjuk.
Ha nem akar összeállni,akkor még egy kis rumot teszünk hozzá.
Kinyújtjuk,kiszaggatjuk tetszőleges formákkal és sütjük.
Két linzert összeragasztjuk lekvárral,csokival bevonjuk.
A sütemény,tojás nélküli,csokimáz megdermedése után egyszerre fogyasztható.(nem kell várni,hogy bepuhuljon)
|
|
Garáz József 14 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Ősszibarack krémleves, tejszínes, sajtos-...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!