Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés: Kitesszük magunk elé a keverőtálat, és belerakjuk a margarint, a cukrot és a vaníliás cukrot. A cukros vajat aztán robotgéppel kihabosítjuk, majd hozzádolgozzuk a géppel a tojássárgát. Azután egy másik edényben kimérjük a lisztet, majd belekeverjük a kókuszreszeléket, az őrölt gyömbért és megreszelve a zöld citrom héját. A mazsolát felforraljuk annyi rumban, amennyi ellepi, majd szűrőben lecsöpögtetjük. Nem kell teljesen száraznak lennie, maradhat kicsit szottyos, akkor sütés után is puha lesz. Gyorsan összeállítjuk a tésztát. A vajas masszához hozzádolgozzuk a kókuszlikőrt, majd hozzádolgozzuk a kókuszos lisztet, és miután az egészet összegyúrtuk, folpackba csomagoljuk, és irány vele a hűtő vagy a mélyhűtő. Sütés előtt időben kivesszük a tésztát a hűtőből vagy a mélyhűtőből, és megvárjuk, hogy felengedjen. Amikor az állaga jóféle gyerekgyurmáéra hasonlít, előmelegítjük a sütőt 175 fokra (gázsütőn 5-ös fokozat), majd a tésztából diónyi gombócokat formálunk, aztán letesszük egymástól három ujjnyira sütőpapírral borított tepsikre, és picit rájuk nyomunk egy pohár aljával, hogy kb. 2 cm vékony korongokká lapuljanak szét. Végül mindegyik közepébe belenyomkodunk 2-3 szem áztatott mazsolát. A kekszek 18-20 perc alatt sülnek meg.
|
|
Kőszeghy Anna írta 5 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 5 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 8 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 8 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 10 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!