Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
„Ez nem személyes. Ez szigorúan üzlet.” – mondja Michael Corleone A Keresztapában. A tészta egy dolog, mert lehet szétfőtt vagy kemény, de ha a szósz rossz, akkor a végeredmény okozhat meglepetéseket... pedig ezek a fiúk nem szeretik a meglepetéseket. Ha nem akarsz lófejet az ágyadba, tegyél magadnak egy szívességet... ügyelj a szószra! Mert abban lakik a spagetti lelke.
Az autentikus alapanyagok beszerzése érdekében látogassunk el igazi olasz boltba: van egy olasz delikát a Szépvölgyi úton is.
2 egész paradicsom, hozzá 12 apróra vágott szilva vagy cigánymeggy
2 evőkanál olívaolaj
3 gerezd zúzott fokhagyma
2 kicsi, vagy 1 nagy doboz paradicsompüré
1 teáskanál bazsalikom és 1 tk. oregano (ezt nem látni a filmben, de kell bele)
Fél kiló hús, vagy főtt kolbász, vagy szeletelt húsgombóc
2 evőkanál száraz vörösbor
1 / 4 csésze cukor
Közepes lángon melegítsük az olajat, majd rakjuk rá a fokhagymát. Adjuk hozzá a paradicsomot is és főzzük puhára. Keverjük hozzá a paradicsompürét, a bazsalikomot, oregánót. Adjuk hozzá a húst. Keverjük addig, amíg a hús teljesen felveszi a szósz színét. Keverjük hozzá a bort és a cukrot. Hagyjuk lassú tűzön legalább 20 percig, alkalmanként keverjük meg.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
burger eva 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!