Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vargányás gombaleves
Hozzávalók: 1 fej
vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 babérlevél, 6 szem feketebors, só,
50 dkg vargánya, 70 dkg burgonya. A rántáshoz 1 fakanálnyi sertészsír, 2
evőkanál liszt, 1 teáskanál fűszerpaprika. A habaráshoz 3 evőkanál
liszt, négy dl tejföl.
A borsot, a babérlevelet, a fokhagymát
teatojásba rakjuk, és két liter vízbe tesszük. Megsózzuk, és
mellédobjuk a megtisztított vöröshagymát. Felforraljuk. A vargányát és a
burgonyát megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. Amikor a fűszerezett
lé felforrt, először beleöntjük a gombaszeleteket, majd a kockákra
vágott burgonyát. Addig főzzük, amíg a krumpli megpuhul.
Ekkor rántást készítünk. A zsírban a lisztet zsemleszínűre
pirítjuk, fűszerpaprikával elkeverjük, és azonnal felengedjük két dl
vízzel. A levesbe öntjük.
Egy másik tálban a lisztet a tejföllel, és kevés meleg vízzel
simára keverjük, és szűrőkanálon át a levesbe csurgatjuk.
Összeforraljuk, és tálaljuk.
|
|
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!