Finomságok Konyhája: Harcsa káposztaágyon

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Harcsa káposztaágyon

13 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Harcsa káposztaágyon


Harcsa káposztaágyonHozzávalók
1 kg harcsa
5 dkg liszt
10 dkg zsír
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg vöröshagyma
1 teáskanál pirospaprika
50 dkg savanyú káposzta
2 dl tejföl
1/2 csomó kapor
1 mokkáskanál bors
1 cseresznyepaprika


Elkészítés
A harcsát megtisztítom, patkó alakú szeleteket vágok belőle, megsózom és a hűtőbe teszem. Kb. fél óra múlva lisztben megforgatom, kevés zsírban elősütöm és félreteszem.
Visszamaradt zsírjában a kockára vágott szalonnát üvegesre pirítom, azután hozzáteszem a finomra vágott vöröshagymát. Együtt pirítom tovább, majd pirospaprikával ízesítem, illetve színezem. Hozzáadom az átmosott savanyú káposztát, és enyhén megpirítom. Ezután kevés vízben készre párolom. Fűszerezés után tejfölös habarással sűrítem és felforralom.
A tetejére helyezett halszeletekkel együtt fedő alatt készre párolom.

Tálaláskor tejföllel, finomra vágott kaporral és "kakastaréjjal" díszítem.

Címkék: karácsonyi halétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 13 éve

Szerintem bármilyen halból elkészíthető.
Legalább is én így gondolom a hozzávalókból
Egyébként finom lehet.Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Sosem jutott volna eszembe, hogy a halat savanyú káposztával párosítsam. De jól hangzik, finom lehet!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu