Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
1 kg harcsa
5 dkg liszt
10 dkg zsír
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg vöröshagyma
1 teáskanál pirospaprika
50 dkg savanyú káposzta
2 dl tejföl
1/2 csomó kapor
1 mokkáskanál bors
1 cseresznyepaprika
só
Elkészítés
A
harcsát megtisztítom, patkó alakú szeleteket vágok belőle, megsózom és a
hűtőbe teszem. Kb. fél óra múlva lisztben megforgatom, kevés zsírban
elősütöm és félreteszem.
Visszamaradt zsírjában a kockára vágott szalonnát üvegesre pirítom,
azután hozzáteszem a finomra vágott vöröshagymát. Együtt pirítom tovább,
majd pirospaprikával ízesítem, illetve színezem. Hozzáadom az átmosott
savanyú káposztát, és enyhén megpirítom. Ezután kevés vízben készre
párolom. Fűszerezés után tejfölös habarással sűrítem és felforralom.
A tetejére helyezett halszeletekkel együtt fedő alatt készre párolom.
Tálaláskor tejföllel, finomra vágott kaporral és "kakastaréjjal" díszítem.
|
|
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Eszerházy torta képhez:
Marcsi egyik tortád szebb, és finomabb, mint a másik! ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Oroszkrém torta képhez:
Marcsi finom és szép tortát hoztál! Gratulálok! Ki volt a ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Islerjeim képhez:
Hmm!-de finom lehetett az islered Marcsikám! Örömmel ...
Garáz József írta 5 napja a(z) Pacal sertéskörömmel főtt burgonya és csemege uborkával. képhez:
Marcsi!Köszönöm szépen.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!