Finomságok Konyhája: Harcsa káposztaágyon

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Harcsa káposztaágyon

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Harcsa káposztaágyon


Harcsa káposztaágyonHozzávalók
1 kg harcsa
5 dkg liszt
10 dkg zsír
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg vöröshagyma
1 teáskanál pirospaprika
50 dkg savanyú káposzta
2 dl tejföl
1/2 csomó kapor
1 mokkáskanál bors
1 cseresznyepaprika


Elkészítés
A harcsát megtisztítom, patkó alakú szeleteket vágok belőle, megsózom és a hűtőbe teszem. Kb. fél óra múlva lisztben megforgatom, kevés zsírban elősütöm és félreteszem.
Visszamaradt zsírjában a kockára vágott szalonnát üvegesre pirítom, azután hozzáteszem a finomra vágott vöröshagymát. Együtt pirítom tovább, majd pirospaprikával ízesítem, illetve színezem. Hozzáadom az átmosott savanyú káposztát, és enyhén megpirítom. Ezután kevés vízben készre párolom. Fűszerezés után tejfölös habarással sűrítem és felforralom.
A tetejére helyezett halszeletekkel együtt fedő alatt készre párolom.

Tálaláskor tejföllel, finomra vágott kaporral és "kakastaréjjal" díszítem.

Címkék: karácsonyi halétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 12 éve

Szerintem bármilyen halból elkészíthető.
Legalább is én így gondolom a hozzávalókból
Egyébként finom lehet.Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sosem jutott volna eszembe, hogy a halat savanyú káposztával párosítsam. De jól hangzik, finom lehet!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 7 órája új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 7 órája új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 7 órája új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2194939_5723_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Eszerházy torta képhez:

Eszerhazy_torta_2194965_2733_s

Marcsi egyik tortád szebb, és finomabb, mint a másik! ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Oroszkrém torta képhez:

Oroszkrem_torta-002_2194964_5426_s

Marcsi finom és szép tortát hoztál! Gratulálok! Ki volt a ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Islerjeim képhez:

Islerjeim_2194963_5784_s

Hmm!-de finom lehetett az islered Marcsikám! Örömmel ...

Garáz József írta 5 napja a(z) Pacal sertéskörömmel főtt burgonya és csemege uborkával. képhez:

Pacal_serteskorommel_fott_burgonya_es_csemege_uborkaval_2194824_1449_s

Marcsi!Köszönöm szépen.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu