Finomságok Konyhája: Haltekercs sajtos besamellel

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Haltekercs sajtos besamellel

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Stiriai_metelt_es_mas_josagok3Vásároljunk 8 szelet, egyenként kb. 10 dekás tengeri halfilét. Szobahőmérsékleten engedjük fel, sózzuk, borsozzuk. Hosszában tekerjük fel, kössük át cérnával mindegyiket. Helyezzük el a hengereket egy szűrőbetétre (lehet levesszűrő is), és gőz fölött pároljuk 10 percig.
Közben készítsük el a mártást: 5 deka vajon futtassunk meg 5 deka finomlisztet, öntsünk rá apránként fél liter tejet, amíg sűrű mártássá fő. Enyhén sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük 1 késhegynyi szerecsendióval, és keverjünk bele 10 deka reszelt ementáli sajtot.
A párolt halról fejtsük le a cérnát, ügyesen, hogy egyben maradjon, sorakoztassuk egy vajjal kikent tepsibe, és öntsük rá a mártást. Forró sütőben 10 percig süssük. Tálaláskor néhány szál friss kaporral díszítsük. Száraz fehérbort, egyéves neszmélyi olaszrizlinget ajánlunk mellé, 14 fokosra behűtve.

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hű de remekül néz ki!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 napja itt:

egy finom punci szeretnék jó szaftossan

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Karácsonyi diótorta képhez:

Karacsonyi_diotorta_2087744_4647_s

Boldog ADVENTI készülődést!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu