Finomságok Konyhája: Gyümölcsös alagút recept

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gyümölcsös alagút recept

7 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

Gyümölcsös alagút recept

Hozzávalók:
1 csomag citrom ízű gyümölcskocsonya,
5 dl joghurt,
1 dl tej,
1 csomag zselatin,
4 ananászkarika (konzerv),
1 kivi,
4 db felezett őszibarack (konzerv),
10 dkg cukor,
2 csomag vaníliás cukor.

Elkészítés:

      Az őzgerincformát betesszük a hűtőbe, hogy megfelelő hőmérsékletű legyen. A gyümölcskocsonyát a felhasználási javaslat szerint elkészítjük, és amíg szobahőmérsékletre lehűl, a joghurtot cukorral, vaníliás cukorral kikeverjük, a gyümölcsöket tetszés szerint feldaraboljuk. A lehűlt kocsonyát tegyük hűtőbe, hogy kissé megsűrűsödjön, de mielőtt dermedni kezdene, néhány milliméter vastagon öntsük körbe az őzgerincforma falán, és hűtőben dermesszük meg. A darabolt gyümölcsöket fogpiszkálóra tűzzük, belemártjuk a maradék gyümölcskocsonyába, és a forma falához ragasztjuk. óvatosan körbeöntjük a maradék kocsonyával, és hűtőben dermesztjük. Amíg a gyümölccsel díszített kocsonya megszilárdul, felforralt tejben feloldjuk a zselatint, és a joghurthoz keverjük. A maradék gyümölcsöket feldarabolva beleforgatjuk, majd az egészet a formába öntjük. Hűtőszekrényben dermesztjük. Tálalás előtt az őzgerinc külső falát meleg vízbe mártjuk, annyi időre, amíg a gyümölcskocsonya elválik tőle. Hozzáillesztjük a tálalótálat, és ráfordítjuk az alagutat. Szeletelve kínáljuk.
Elkészítési idő: kb. 45 perc + dermesztés
Jó tanács: Készgyümölcskocsonya helyett a kompótok levéből és étkezési zselatinból is főzhetünk gyümölcskocsonyát. A konzerv gyümölcsöket másféle, házi készítési befőttel vagy friss gyümölcsökkel is helyettesíthetjük.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Nekem is nagyon tetszik!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Köszönöm Zsuzsa és Marcsi.
Hát ,mindig tanul az ember!!!!!!!!!

Válasz

Domján Mária üzente 7 éve

Nagyon jól nézhet ki amikor elkészül
Megint tanultam egy újat az elkészítéséről.
Tetszik a recept, Köszönöm Editke

Válasz

rédli zsuzsanna üzente 7 éve

Köszönöm Editke! Ez nagyon jó recept,mert variálható!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 18 órája a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Éva örülök, hogy elkészítetted, és ízlik is! Köszönöm, hogy ...

burger eva írta 20 órája a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Igen nagyon finom.Azért készítettem el,mert kiváncsi ...

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: zöldbab leves, diós rántott csirkemell, krumpli...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Éva örülök, hogy elkészítetted a receptemet! Jól néz ki. Nektek ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Marcsi köszi. Puszi.

burger eva 1 napja új képet töltött fel:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Gizike köszönöm szépen. Kedves vagy.

Domján Mária írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Gratulálok szépek lettek puszi

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Hát még ilyent sem láttam karácsonyfa süti ,nagyon ...

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) pirosaslila liliom képhez:

Pirosaslila_liliom_2111089_7773_s

Köszönöm Anna ,hát igen még a többiből is válogatott hozzá......

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu