Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg margarin 25 dkg liszt 25 dkg tehéntúró 1 tojás 10 dkg sajt só köménymag
Elkészítés:
A lisztet, margarint, túrót megsózva összedolgozzuk. A kapott tésztát
pihentetjük kb. 1/2 órát. Lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk,
derelyevágóval kis stanglikat vagy pogácsaszaggatóval pogikat
készítünk. Gáztepsire rakjuk úgy, hogy kis hely legyen közöttük.
Mindegyik tetejét megkenjük a felvert tojással, megszórjuk reszelt
sajttal és kevés köménymaggal, majd az elômelegített sütôben
aranysárgára sütjük. Megjegyzés: Rettentô gyorsan elkészíthetô, a túró
miatt kissé pikáns ízû süti.,
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!