Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gesztenyével töltött pulyka
Hozzávalók:
1 közepes nagyságú hízott fiatal pulyka,
60-80 dkg darált sertéshús, 80 dkg gesztenye,
2 tojás, 12 dkg zsír, só, bors, 2 dl tejszín.
Elkészítése:
A gesztenyét megtisztítjuk, és egy kevés
levesben vajjal megpároljuk, majd lehűtjük.
A darált húst sózzuk, borsozzuk, ráöntjük
a tejszínt, és 1-2 tojással összegyúrjuk,
majd hozzákavarjuk a gesztenyét. Közben a
megtisztított pulyka mellcsontját hegyes
késsel óvatosan kifejtjük. A pulyka belsejét
besózzuk, és az elkészített töltelékkel megtöltjük.
A nyílást vékony zsineggel bevarrjuk, megformázzuk,
a pulykát besózzuk, és tepsibe tesszük. Ezután
olvasztott zsírral leöntve, nem túl forró
sütőben többszöri locsolással, szép pirosra,
puhára sütjük. Sütési ideje kb. 2-2,5 óra.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!