Finomságok Konyhája: Gesztenyével töltött pulyka

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2131 fő
  • Képek - 11307 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2469 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2131 fő
  • Képek - 11307 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2469 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2131 fő
  • Képek - 11307 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2469 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2131 fő
  • Képek - 11307 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2469 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gesztenyével töltött pulyka

8 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

Gesztenyével töltött pulykarolád gyümölcsökkel

Bevezető:
A gesztenyével töltött pulykarolád gyümölcsökkel a sós-édes párhuzamra helyez erős hangsúlyt, ezáltal téve, ha lehet, még zamatoabbá az egyébként is ízletes pulykaroládot a fogyasztók nagy örömére.

Hozzávalók:
  • 60 dkg pulykamellfilé
  • só, őrölt bors
  • 25 dkg natúr gesztenyemassza
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 tojás
  • 0,5 dl tej
  • 6-8 dkg zsemlemorzsa
  • liszt
  • 2 tojás
  • 15 dkg kukoricapehely (cornflakes)
  • olaj
  • 20 dkg vegyes aszalt gyümölcs
  • 2 dl vörösbor
Elkészítése:
A pulykamellfilét 4 szép szeletre vágjuk, kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A gesztenyét sóval, őrölt borssal, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, majd a tojásokkal, a tejjel és annyi zsemlemorzsával dolgozzuk össze, hogy könnyen kenhető krémmé váljon. A hússzeleteket a gesztenyés töltelékkel egyenként megkenjük, fölgöngyöljük, hústűvel megtűzzük. Lisztbe, felvert tojásba, majd apróra tört kukoricapehelybe bundázzuk, és bő, forró olajban aranysárgára sütjük. A vörösbort vízzel a kétszeresére hígítjuk és az aszalt gyümölcsökre öntjük. Legalább fél órán át (de akár egy egész éjszaka) áztatjuk, és felforrósítva a felszeletelt pecsenye köré öntjük, így adva különleges ízvilágot a gesztenyével töltött pulykarolád gyümölcsökkel nevű ételkülönlegességnek.

http://www.sarkpont.hu/webset32.cgi?Sarkpont@@HU@@54@@265624218

Címkék: http://www.sarkpont.hu/webset32.cgi?sarkpont@@hu@@54@@265624218

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Elfogadnám ebédre...)

Válasz

Soós Jolán üzente 8 éve

Nagyon gusztusos!Finom falat!!!Puszillak Benneteket,Jolcsi

Válasz

Köszi, ígérem, beszámolok az eredményről - és a fogadtatásról - én is. (Persze, csak, ha pozitív lesz!).
Szia: Annamária

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Hát az burgonyapüré én szerintem és az is illik hozzá.
Csillagcsőrös habzsákba van szedve és kinyomva.
Gesztenye van rá reszelve díszítésnek.
Én Hercegnő burgonyával fogom készíteni.
Majd vacsora után beírom a receptet.
Nagyon finom köret.Edit.

Válasz

Edit! Köszi a gyors reagálást, de még egy pici segítséget kérek. A képen látható "királynő burgonyá"- hoz hasonló köret miből készült? Gesztenyének tűnik, de lehet, hogy tévedek. Tudod, a pasiknak csak lassan lehet adagolni az újításokat...bár a vörösbor komoly érv!
Köszi és üdv.: Annamária

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Tavaly volt nálunk is Karácsonykor.
Mivel a lányoméknál vagyunk Szenteste már évek óta,ezért a fotózás lemaradt.
Nagyon finom,ajánlom.Üdv:Edit.

Válasz

Én ezt elkészítem karácsonyra! Újítunk...kicsit szakítunk a hagyományokkal!
Nagyon jól hangzik, remélem, sikerül :) !

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Bazsalikomos paradicsom leves, sült lazac (...

Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Brassói őszibarack befőttel. képhez:

Brassoi_oszibarack_befottel_2118131_1239_s

József házi befőttel még finomabb lehetett! A bajban ...

Garáz József írta 6 órája a(z) Brassói őszibarack befőttel. képhez:

Brassoi_oszibarack_befottel_2118131_1239_s

Anna Köszönöm szépen. Savanyúság most nincs itthon...

Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Rántott csirke és szűzpecsenye szezámos tökmagos bundában képhez:

Rantott_csirke_es_szuzpecsenye_szezamos_tokmagos_bundaban_2117821_8826_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...

Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Brassói őszibarack befőttel. képhez:

Brassoi_oszibarack_befottel_2118131_1239_s

József ez az ebéd is nagyon finom lehetett!- bár kompóttal ...

Garáz József 7 órája új képet töltött fel:

Brassoi_oszibarack_befottel_2118131_1239_s

Garáz József írta 7 órája a(z) Pirított sertésmáj főtt burgonyával képhez:

Piritott_sertesmaj_fott_burgonyaval-001_2118098_7213_s

Anna, Marcsi. Köszönöm szépen.

Domján Mária írta 9 órája a(z) Rántott csirke és szűzpecsenye szezámos tökmagos bundában képhez:

Rantott_csirke_es_szuzpecsenye_szezamos_tokmagos_bundaban_2117821_8826_s

Köszönöm a finom szépen tálalt ételt .Ez csakis finom lehetett ....

Domján Mária írta 9 órája a(z) Zöldborsóleves galuskával. képhez:

Zoldborsoleves_galuskaval-002_2117970_5152_s

Köszönöm hogy elhoztad Józsikám

Domján Mária írta 9 órája a(z) Diós krémes sütemény képhez:

Dios_kremes_sutemeny_2118077_4786_s

De jól néz ki Köszönöm szépen hogy elhoztad

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu