Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
| Hozzávalók: |
|
20 dkg liszt,
18 dkg vaj,
2 tojássárgája,
2 evőkanál tejföl,
só,
4 kanál porcukor;
töltelék:
4 tojás,
15 dkg cukor,
15 dkg dió,
citromhéj.
Erdélyi szelet elkészítése:
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk,
összegyúrjuk a tojássárgákkal, a tejföllel, sóval, cukorral. Pihentetjük a tésztát,
közben a tölteléket elkészítjük.
A tojássárgákat jól kikeverjük a cukorral,
majd összevegyítjük a tojások habjával, a darált dióval, a citromhéjjal.
A tésztát két részre osztjuk, egyik lapot tepsibe fektetjük, rátesszük a diós
piskótát, beborítjuk a másik lappal, és világosra sütjük.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!