Finomságok Konyhája: Dióval töltött csirkecomb

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Dióval töltött csirkecomb

14 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Dióval töltött csirkecomb vodkával (orosz)

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
20 dkg csirkemell
3 g törött bors
1 csomó zöldpetrezselyem
10 dkg dióbél
8 cl olaj
3 dkg paradicsompüré
3 dkg liszt
1 dl tejszín
3 cl vodka, só.

A csirkecombokból a csontot eltávolítjuk úgy, hogy a combot ne vágjuk szét. A csirkemellet ledaráljuk, törött borssal, apróra vágott zöldpetrezselyemmel és sóval ízesítjük, majd hozzákeverjük a durvára darabolt dióbelet. Ezzel a töltelékkel a combokat megtöltjük, szükség szerint zsineggel vagy hústűvel a göngyölt combhúsokat rögzítjük. Tepsibe tesszük, megsózzuk, meglocsoljuk olajjal, és szép pirosra sütjük.
A megsült combokat kivesszük, a visszamaradt zsiradékban paradicsompürét pirítunk, megszórjuk kevés liszttel, rövid ideig tovább pirítjuk, majd vízzel és tejszínnel fölengedve felforraljuk. Ezután finom szűrön átszűrjük, és hozzáadjuk a vodkát. A csirkecombokat ezzel a mártással leöntjük, és petrezselymes főtt burgonyával tálaljuk.
Elkészítési idő: 75 perc
Egy adag: 2900 kJ/690 kcal
Ajánlott ital: lellei cabernet.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Finom Karácsonyi menü.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Finom lehet!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 2 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:

Osz_2199956_3493_s

Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...

burger eva 4 hete új képet töltött fel:

Osz_2199956_3493_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu