Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
6 tojás,2 kis cukkini,4 ek tej,2 csapott ek liszt,1 csokor petrezselyem,
4 ek olaj,1 kis fej vöröshagyma,ízlés szerint só,késhegynyi őrölt bors.
A megmosott cukkínit héjastól felkarikázzuk,és jól megsózzuk.
(Ha a cukkini már nagy,akkor hosszában félbevágjuk, és félkarikára
aprítjuk.)A tisztított hagymát nagyon finomra összevágjuk.
A tojásokat a tejjel és a liszttel habosra keverjük, majd megsózzuk,és
az őrölt borssal ízesítve,a vágott hagymát is belekeverjük.
Ezután 2 ek olajat belecsorgatunk.Jó nagy (lehetőleg teflon)serpenyőbe
öntjük a megmaradt olajat.Felforrósítva,rátesszük a cukkínikarikákat,és
erős lángon kissé lepirítjuk mindkét oldalát.(Könnyebb a serpenyőt
rázogatva megfordítani a cukkínidarabokat,mint kevergetve).
Ezután az ízesített tojásmasszát ráöntjük,és keverés nélkül sütjük a
lepényt.A zöldséget úgy igazítjuk el benne, hogy mindenhová egyformán
jusson.A megsült lepényt négy cikkre vágjuk,és salátával tálaljuk.
Finom, és könnyű vacsora.
Gyorsan elkészülő,nagyon egyszerű étel.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!