Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 evőkanál
étkezési keményítő
- 5 dkg
csokoládé
- 3 pohár
tej
- 3 db
tojássárgája
- 3 evőkanál
kristálycukor
- 3 dkg
mogyoró
- 1 csipet
só
- 2 db
tojás
- 12,5 dkg
víz
- 10 dkg
finom liszt
- 5 dkg
vaj
- 1 db
vaníliarúd
A vizet a vajjal és a sóval együtt lábasba teszem, és felmelegítem.
Amint a víz felforrt, lehúzom a tűzről az edényt, és fakanállal
hozzákeverek 7,5 dkg lisztet, majd visszateszem az edényt a tűzhelyre.
Addig főzöm-keverem, amíg a tészta gombóccá áll össze, és elválik a
fakanáltól és az edény falától. Még 2-3 percig hagyom főni, és amikor
sercegni kezd, lehúzom a tűzről, és hideg felületre (márványlapra)
borítom. Amikor a tészta kihűlt, visszateszem az edénybe, és egyenként
alaposan elkeverem benne a tojásokat. A második|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hónapja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!