Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
12-13 dkg margarin vagy vaj, 20 dkg étcsokoládé,
10 dkg dió, 10 dkg hámozatlan mandula, 4 tojás, 15
dkg + 6 g porcukor, 17-18 dkg liszt, 2 csapott tk. sütőpor, a
tepsi kikenéséhez: margarin, erős alufólia,
minyompapír
Elkészítés:
Egy kb. 32 x 39 cm-es, legalább 3,5 cm mély tepsi
felét margarinnal vékonyan kikenjük, majd több
réteg alufóliából hajtogatott sínnel
középen leválasztjuk.
A darabokra tördelt étcsokoládét a vajjal
együtt forró vízfürdőben megolvasztjuk
és hűlni hagyjuk. A diót meg a mandulát
durvára aprítjuk. A tojásokat 15 dkg cukorral
kikeverjük. Hozzáadjuk a folyékony
csokoládét, és beleforgatjuk a sütőporral, a
dióval meg a mandulával elvegyített lisztet.
A masszát a tepsi kikent felére simítjuk,
és 175 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig
sütjük. A kihűlt tésztát 60 darab 3 x 3 cm-es
kockára vágjuk, és tetejükre sablon vagy
kiszúróforma segítségével a
maradék porcukorból tetszés szerinti
motívumokat szórunk. Végül a kockákat
minyompapírba ültejtük.
|
|
Kőszeghy Anna 3 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 3 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!