Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Csirkemell almakarikákkal
Hozzávalók:
Elkészítése:
Előkészítési idő: 5 perc
Elkészítési idő: 19 perc
A csirkemellet sóval és borssal ízesítjük. A hámozatlan almákból
kiszedjük a magházat, és az almát 5 mm vastag karikákra vágjuk. 1
evőkanál vajat
felforrósítunk közepes méretű serpenyőben, beletesszük az almakarikákat,
és 3 percig pároljuk, közben egyszer megforgatjuk. Az almadarabokat
habszedő
kanállal óvatosan kivesszük, és lefedve melegen hagyjuk.
A maradék vajat és az olajat ugyanabban az edényben közepes
hőmérsékleten felforrósítjuk. A csirkemelleket beletesszük, és minden
oldalról 5-6 percig
sütjük, amíg aranybarna nem lesz. A kész csirkehúsdarabokat habszedő
kanállal kiemeljük a serpenyőből, majd egy tálra helyezve melegen
tartjuk.
A serpenyőbe beleöntjük a levest, a tejszínt és a kakukkfüvet, majd
felforraljuk. Az almalét az étkezési keményítővel egy kis tálkában
csomómentesen
elkeverjük, beleöntjük a serpenyőbe, és állandó keverés mellett újra
felforraljuk. Körülbelül 1 percig főzzük tovább, amíg a mártás
besűrűsödik. Leöntjük
vele a csirkemellet, majd almakarikákkal díszítve tálaljuk.
Köretként vajban és petrezselyemben megforgatott főtt burgonyát tálalunk hozzá.
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 18 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 18 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!